СПАРТАК ЖК ДОЧЕКУЈЕ ПРОЛЕТЕР (ВИДЕО)

Спартак Ждрепчева крв у наставку такмичења у плеј аут лиги дочекује екипу Пролетера. Утакмица се игра на Градском стадиону у Суботици у четвртак 28. априла са почетком од 18:00 часова.

Утакмицу је најавио Славко Петровић, нови шеф струке Суботичана – Очекује нас јако битна утакмица која може бити кључна у даљем такмичењу. Морамо ући са великом жељом и вољом као и на утакмици у Милановцу. Радује ме што је екипа за кратко време прихватила борбени дух и да кроз одређену проблематику, коју још имамо, показала да уз помоћ велике трке и жеље можемо доћи до бодова. Испустили смо три кључне утакмице, против задњег на табели нисмо успели да узмемо ни један бод. Потребни су нам бодови и да уђемо у серију добрих резултата. Екипа је прихватила тактичку дисциплину као и однос и приступ на тренинзима. Надам се да ћемо тако наставити и освојити важне бодове.

Своје утиске изнео је и искусни првотимац Милош Остојић – Сутра нас очекује важна утакмица, позитиван резултат нас може довести у мирнију ситуацију. Надам се да су играчи свесни озбиљности и ситуације и којој се налазимо и да ћемо сви заједно дати свој максимум.

 

 

Избор: https://www.fkspartak.com/

ОБЈАВЉЕНО: 27. 04. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!