СПАРТАК ЖК СПРЕМАН НА МЕЧ У НИШУ (ВИДЕО)

Фудбалски клуб Спартак Ждрепчева крв налази се у резултатској кризи. Екипа није забележила победу шест кола и сада у Ниш путују са великом жељом да се прекине тај низ. Утакмица 12. кола Мозарт Бет Супер лиге између Радничког и Спартака игра се у Нишу у понедељак 19. септембра са почетком од 19:00 часова.

Своје виђење предстојеће утакмице најавио је Славко Петровић, шеф стручног штаба – Очекује нас друга узастопна утакмица на страни и после три везана пораза сигурно је велика жеља да се вратимо на онај колосек одакле смо кренули на почетку првенства. Екипи сам рекао да ме за ову утакмицу не интересују имена нити раније заслуге, већ имена 11 играча који ће изаћи на терен да кроз борбу и велику жељу покажу да желе да се врате на то где смо били. Вероватно ће бити и неких изненађења у саставу колико је то у овом моменту могуће. Имамо исти играчки кадар који је био у оптицају и прошли меч изостаће додатно једино Морис који је позван у репрезентацију Танзаније У23. Надам се да ће моји момци све покушати како би освојили нова три бода која су нам изузетно битна.

Алекса Ђурасовић првотимац Спартака доказао је свој играчки квалитет те добио позив ФСС за пријатељску утакмицу репрезентативне селекције У21 против Бугарске. Алекса је ће се репрезентацији прикључити након утакмице у Нишу где очекује добру игру своје екипе. – У понедељак нас у Нишу очекује једна тешка и захтевна утакмица. Путујемо мотивисани и спремни да одиграмо најбоље што можемо и остваримо позитиван резултат.

 

 

Извор: https://www.fkspartak.com/

 

ОБЈАВЉЕНО: 18. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!