СПАРТАК ЖК У НЕДЕЉУ ДОЧЕКУЈЕ КРАГУЈЕВЧАНЕ (ВИДЕО)

Након двонедељне паузе због обавеза репрезентације Србије која је забележила две важне победе наставља се Супер лига. Спартак на Градском стадиону у Суботици у недељу 2. октобра од 15:00 часова игра утакмицу 13. кола против Радничког 1923 из Kрагујевца.

Предстојећу утакмицу најавио је тренер Саво Павићевић Ту сам недељу дана и могу стварно да похвалим ове момке који раде предано, професионално и максимално су одговорили на наше захтеве које смо им поставили. Познајемо квалитете Радничког, знамо о каквој екипи се ради. Подигли су форму, довели су појачања. Међутим нама је најбитније да наши играчи схвате да имају добар квалитет и да знају да играју фудбал. Спартак има добру екипу са јаким индивидуалцима ја се лично не бојим да ће то сутра бити са њихове стране професионално одиграно. Најважније је да схвате да они могу да победе и то сутра треба да покажу.

Испред играча Никола Срећковић је истакао да ће се момци потрудити да прекину негативну серију – Очекује нас важна утакмица, због позиције на табели, самопоуздања али и због саме атмосфере. Раднички је добра екипа која иза себе има убе дљиву победу против Младости из Новог Сада. У финишу прелазног рока су довели су пар добрих појачања. Ми гледамо нас и све ћемо урадити да дођемо до победе и прекинемо лош низ.

 

 

Извор: https://www.fkspartak.com/

 

ОБЈАВЉЕНО: 01. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!