ШПОЊА НЕЋЕ АЛИБИ

ОФК КИКИНДА У КУЛИ ПРЕКИНУЛА УСПЕШАН НИЗ

После три победе у низу, српсколигаш са севера Баната забележио је и пораз, Хајдук 1912 био је бољи.

У Кули је почело опасностима пред голом ОФК Кикинде, а на супротној страни Ивановић је погодио пречку. Потом је уследио период доминације Хајдука 1912, после ударца из угла и одбијене лопте од пречке стигао је до предности.

У очекивању одмора, Урош Мојсиловић, из слободног ударца, вратио је све на почетак, али после сата игре голман Савков савладан је и други пут, директно из корнера. До краја, Кикинђани су могли до ремија, али Владимир Шпоња (на слици), шеф струке, напомиње да се „ОФК Кикинда утакмицом у Кули вратила у реалност”.

 – Имали смо добрих тренутака и неколико прилика, али нисмо их искористили, Хајдук је период добре игре преточио у голове. Знали смо да Куљани имају појединачни квалитет, поготово у ситуацијама код бочних прекида, али моменти деконцентрације коштали су нас пораза. Није алиби, али током прошле седмице имали смо кадровских проблема. Готово цела одбрана није тренирала, а голман Опарнща повређен је на тренингу. Испред мреже морао је Савков, имао је и смртни случај у породици и очито није био психички спреман за утакмицу – каже Шпоња.

На Градски стадион стиже Нафтагас.

– Недавно смо одиграли контролни меч, фудбалери се познају и неће бити тајни. Иако нису добро стартовали, Елемирци имају квалитет, ту су искусни Миливојев, Савановић, Швоња, Ренић, Самарџић… Чека се само тренутак кад ће да покажу знање. Верујем, међутим, да ће моја екипа бити борбена, а одлучиће нијансе што значи да, у првом реду, морамо да будемо концентрисани – јасан је Шпоња.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 07. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!