СПОРАЗУМ СА ЈЕЗДИМИРОВИЋЕМ

Прошлог лета на север Бачке Милан Јездимировић је стигао из Златибора у Спартак као појачање на позицији десног бека и ту улогу и оправдао. Брзо се уклопио у тим који је играо под диритентском палицом Владимира Буача. Пружао је добре партије и када је Владимир Гаћиновић преузео Голубове све до утакмице пред крај јесењег дела када је зарадио повреду на угакмици против Радничког из Крагујевца и после 45 минута игре морао да напусти терен. Повреда га је одвојила из тима до зимских припрема, али је пролећну трку дочекао потпуно опорављен и спреман. Сваку прилику коју је добио у наставку шампионата користио је на најбољи начин, без обзира да ли је имао задатак на позицији десног или левог бека, али после двонедељне паузе по повратку у Суботицу дошло је до растанка са суботичким суперлигашем.
– После разговора са челним људима клуба донели смо одлуку да се споразумно растанемо и да добијем прилику за избор новог клуба. Захваљујем се свима на указаном поверењу и прелепој години коју сам провео у Суботици. Од првог дана сам био одлично прихваћен, превасходно од саиграча и тренера са којима сам сарађивао, као и осталих људи из Спартака. У овом тренутку још нисам сигуран где ћу, али од оног тренутка када је објављено да сам слободан играч много позива је било. Верујем да ћу у наредних неколико дана донети одлуку за који клуб ћу се одлучити и где ћу наставити каријеру – каже Јездимировић.
Јездимировић је рођен 5. септембра 1996. године у Ужицу. Прве фудбалске кораке начинио је у Јединству, носио је дрес Златибора, ужичке Слободе, а од јула 2021. године постао је члан суботичког суперлигаша за који је одиграо 24 утакмице и уписао три асистенције.

М. Н.

СТИГАО ТАБАКОВИЋ

Уговор на пет година са Спартаком потписао је и Димитрије Табаковић. Поменути играч долази из Бродарца и игра на позицији офанзивног везног.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 11. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!