Такозвана генерална проба Спартака с Радничким из Сремске Митровице означила је крај напорних припрема. Није било лако ученщима Славка Петровића у протеклих месец дана, али су издржали и све замишљено спровели у дело. Одиграли су четири пријатељске утакмице, у последњој савладали Раднички са 3:0 головима Јанка Тумбасевића и Николе Срећковића и у победничком расположењу дочекаће старт шампионата и гостовање у Лучанима.
– Иза нас су врло тешке припреме, радили смо 30 дана по дуплом програму тако да у првенствену трку ући ћемо физички изузетно спремни. Одиграли смо четири контролне утакмице без пораза, победили у генералној проби што нам даје мотив више да први првенствени меч с Младошћу дочекамо са оптимизмом, успут надамо позитивном резултату – каже Никола Срећковић.
Припремне утакмице могу, а и не морају да буду весници очекивања у предстојећој сезони. Али, с обзиром на ефикасност посебно у последњем мечу кад је Срећковић два пута затресао мрежу ривала, за очекивати да настави у голгетерском ритму.
– Волео бих да у првенству буде као и током припрема, да наставимо с добрим играма и с победничким расположењем. Сваки гол играчу много значи, без обзира да ли је била пријатељска или такмичарска утакмица. Против Радничког у генералној проби сам постигао два поготка и надам се да ћу наставити с головима у Лучанима прижељкује Срећковић.

М. Новковић

НОВАЈЛИЈЕ ПУН ПОГОДАК

Велике промене у тиму Голубова су се десиле овог лета, али нови играчи су се брзо уклопили и у утакмицама показали да ће много значити екипи. Тумбасевић, Обрадовић и Митровић су проверени играчи, стога брзо и одлично уклопили и сигурно ће помоћи искуством и знањем да остваримо циљеве у овој сезони.

Извор: http://www.zurnal.rs