СРЕМЦИ ПОРЕД ТВРЂАВЕ ТРАЖЕ ФОРМУ

Протеклих шест недеља припрема Инђија је добро искористила и сви играчи су здрави и у комбинацији за дерби у Смедереву. У односу на претходну сезону састав је знатно измењен и 12 играча, који су отишли, заменило је десет новајлија. Бар на папиру зелени имају квалитетнији и разноврснији тим. Од новајлија вреди поменути повратника Јањића, Ђурића из РФК Графичара, искусног Маричића (Младост), Суботића из Радника, младог Милошева (позајмица)… Са још 4-5 млађих играча, екипу чини микс младости и искуства. Јован Голић је неколико сезоне на челу стручног штаба и добро је упознат са приликама у тиму и лиги.

– Амбиције су као и увек највеће. За три године зацртан је план да се стигне до врха. У првој сезони дуго смо водили и на крају завршили као пети, прошле играли у баражу и били на корак од елите. У наступајућем првенству жеља је да се пласирамо међу две најбоље екипе. Свесни смо да неће бити лако, има квалитетних екипа, али од зацртаног циља нећемо одустати – оптимиста је Јован Голић.

Дерби се игра поред тврђаве, на Дунаву и снаге ће одмерити са повратником у друштво прволигаша.

– Очекује нас захтевна и интересантна утакмица. Новајлију не познајемо, види се да су мењали састав, али су задржали костур тима. На премијери Смедеревци ће бити силно мотивисани и агресивни како би се на првом кораку показали. Још нисмо у правој такмичарској форми, меч може да одлучи већа жеља, енергија, није занемарљив амбијент и бучна публика – открива стратег Инђије.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 04. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!