СРПСКА ЛИГА ЗА СТОТИ РОЂЕНДАН

МЛАДОСТ (ОМОЉИЦА) ЗАВРШИЛА ЈЕСЕЊУ СЕЗОНУ НА ДРУГОЈ ПОЗИЦИЈИ

Фудбалери Младости налазе се на заслуженом одмору, али председник Ненад Ђурић и тренер Петар Дивић, немају одмора и вредно раде на појачањима. Први део такмичења у Војвођанској лиги „Исток“, завршили су на другом месту, са пет бодова мање од лидера Војводине 1928 из Перлеза. Омољичани су забележили девет победа, по три ремија и пораза, уз гол разлику 32:15. 

– Желели само да се укључимо у  пласман у виши ранг и сада смо то потврдили резултатима. После трећег кола и доласка Петра Дивића направили смо сјајну серију и Младост је показала да има квалитет, верујем да ћемо наставити у  истом стилу – рекао је Ђурић.

Са тренером Дивићем и играчима брзо је постигнут договор око наставка сарадње. 

– Покушаћемо да створимо јачи тим за пласман у виши ранг. Славимо 100 година постојања клуба и био би то најлепши поклон да од следеће сезоне будемо у Српској лиги – рекао је Ђурић.

Тренер Петар Дивић нанизао је десет победа, по један реми и пораз: 

– Нема еуфорије, али лепо је бити у врху,  лига је уједначена и квалитетна. Направили смо серију добрих резултата и три кола пре краја били смо лидери. Најважније је да су момци у сваки меч улазили максимално спремни и задовољан сам како су одиграли и испунили све што смо радили на тренинзима. Са председником Ђурићем договорио сам наставак сарадње и око појачања да бисмо направили тим за јуриш на прво место. Пауза ће да траје до 18, јануара. 

– Сви су добили задатак да радно проведу одмор, желим да спремно дочекају прозивку. Сви играчн изразили су жељу да остану, а биће и појачања – истакао је Дивић.

Б. Ст.

РАДИСАВЉЕВИЋ 12 У МЕТУ

Радисављевић је постигао 12 голова, Вукајловић шест, Старчевић три, В. Лукић и Стошић по два. Ђери, Коваче вић, Станковић и Војиновић постигли су по један гол.

СТЕФАН ТОДОРОВИЋ 1.350 МИНУТА

Дрес Омољичана носили су: голмани Стефан Тодоровић 1.350 и Предраг Алавања (није бранио), Никола Радисављевић 1.313, Игор Старчевић 1.298, Лука Лукић 1.093, Стојан Војиновић 1.002, Јован Вукајловић 994, Горан Максимовић 959, Николај Станковић 903, Немања Целин 880, Јован Точиловац 733, Војислав Мићић 714, Урош Стефановић 711, Слободан Стошић 670, Мило Ракоњац 583, Александар Станојевић 535, Вељко Поткоњак 438, Филип Ковачевић 149, Владимир Лукић 123, Марко Ђери 380, Немања Марковић 74, Петар Живковић 65, Филип Ћукановић 24, Миљан Тадић десет минута.   

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 08. 12. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!