СРПСКОЛИГАШ НАФТАГАС ИЗ ЕЛЕМИРА РЕШИО ПИТАЊЕ ШЕФА СТРУЧНОГ ШТАБА

ЈОВИЋ НА КЛУПИ

После одласка Предрага Кандића за тренера кадета новосадске Војводине, српсколигаш из Елемира брзо је решио
питање шефа стручног штаба. На клупи Нафтагаса биће Драган Јовић, који је прошлу сезону био успешан у Бегеју из Житишта, члану војвођанског „Истока“.
Некадашњи голгетер Пролетера, дуго је у тренерским водама, пре Кандића био је шеф струке у зрењанинском Радничком и карађорђевачком Јединству и ово му је повратак међу „нафташе“. Три и по сезоне радио је у Елемиру, увео екипу из подручне у Војвођанску лигу и, шест месеци пре уласка у српсколигашки караван, растао се са плаво-белима. Оставио је дубок траг и није случајно што је први позив ишао на његову адресу.

– Нафтагас никад не бих могао да одбијем и кад ме је позвао председник Драган Галин, прихватио сам без размишљања. Кад

сам одлазио, оставио сам пријатеље и сад ћемо да наставимо сарадњу. У погону је много играча које сам раније тренирао у Радничком и Нафтагасу и квалитет ми је добро познат. Старт припрема заказали смо за 8. јул и имаћемо више тестова да бисмо спремни дочекали српсколигашку трку. Уз добар рад и велику посвећеност
желим да узвратим на поверењу
– рекао је Јовић.

Миленко Милаковић треба да остане у улози помоћника, а Дејан Батрићевић наставиће као тренер голмана и годинама је сарађивао са Јовићем. Елемирци су
првенство у Српској лиги „Војводина“, завршили смо на шестом месту, са 45 бодова и уз 13 победа, уписали су и шест ремија, били ефикасни (46:40) и пленили лепом игром.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 30. 06. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!