СРПСКОЛИГАШ СА ТИСЕ 8. ЈУЛА ПОЧИЊЕ ПРИПРЕМЕ

Истичу дани одмора српсколигаша са Тисе. Прозивка и почетак рада пред нову сезону заказани су за понедељак, 8. јула на Градском стадиону крај Тисе, где ће се и обавити комплетне прпреме и одиграти, углавном, све контролне утакмице. А биће их укупно седам.

– Са пријатељским утакмицама крећемо већ 13. јула, а ривал ће нам бити стари спортски пријтељи „младосташи“ из Бачког Јарка. Недељу дана касније гостујемо повратнику у српсколигашки караван Слоги у Чонопљи, потом 24. јула дочекујемо другог повратника ОФК Врбас, у 27. овог месеца ћемо угостити Солунац из Крађорђева. Последњег јулског дана бићемо домаћини Јединству из Руменке, а трећег августовског дана стиже ТСК из Темерина. „Генералку“ ћемо одиграти 10. августа против Бродарца из Београда, „рапортирао“ нам је спортски директор ОФК Бечеј 1918 Милош Андрић.

Што се играчког кадра тиче, мада је прелазни рок почео, још се мало зна.

– Папире су узели нападач Михајло Митић, бочни играч Лазар Шавија и везиста Немања Чеман. Млади Лука Пеић је био на позајмици од сперлигаша Спартака, сада је са њима на припремама и видећемо хоће ли остати или се вратити код нас још једну полусезону. Имамо добру сарадњу са Суботичанима и вероватно ћемо добити још некога на позајмици. Сигурно је да ће током припрема бити пет до шест играча на проби, а тренер Драган Ивановић ће одлучити да ли су квалитет који би нам помогао или ће потражити нову средину. Нећемо гомилати играчки кадар, али нећемо ни дозволити да нам, као пролетос на неким утакмицама, клупа буде, готово, празна. Речју, по питању прелазног рока знаће се више наредних дана, закључује Милош Андрић.

В. Јанков

ОБЈАВЉЕНО: 03. 07. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!