СРПСКОЛИГАШ СА ТИСЕ ГОСТУЈЕ КАБЕЛУ КРАЈ ДУНАВА

– Имао сам проблема са препонама, подвргао се одређеним медицинским третманима и почео сам да тренирам, а да ли ћу бити у тиму одлучиће тренер, вели нам Никола Томић и додаје. Чека нас велики изазов на терену крај Штранда. Наш наредни ривал има неколико искусних играча и доста младића пониклих у Војводини, који су добили прилику да се кале у Кабелу. Речју, то је спој искуства и младости. Наравно да желе бодове код куће, али и ми се питамо. Будемо ли играли максимално одговорно можемо да испунимо наш циљ и вратимо се  непоражени.

Искусни Чедомир Томчић је паузирао на две утакмице због искључење после утакмице са Кикинђанима и сада одморан чека позив тренера Зорана Левнајића да уђе у игру и помогне млађарији са Тисе да забележе што повољнији резутат.

– Кабел је клуб са дугом и успешном традицијом, имају квалитетан играчки и стручни кадар, па је пред нама изузетно тежак задатак. Али, у спорту нема изазова који се не може савладати под условом да се пружи максимум. Читаве недеље смо се припремали за ту утакмицу, а у суботу ћемо одрадити тренинг у време „матинеа“, како би се адаптирали и на времеске услове, рекао нам је тренер Бечејаца Зоран Левнаић.

Досадашњи биланс од по две победе и пораза јемогао бити и нешто бољи, али… За просутим млеком не вреди јадиковати, каже нарона изрека, већ се мора окренути новим изазовима. С обзором да је сезона тек кренула, биће их на претек.

В. Јанков

 
ОБЈАВЉЕНО: 07. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!