СРПСКОЛИГАШ СА ТИСЕ И ЧЕДОМИР ТОМЧИЋ НАСТАВЉАЈУ САРАДЊУ

Најважнија вест током актуелног прелазног рока из редова српсколигаша са Тисе је да се наставља сарадња са врсним Чедомиром Томчићем (35). Његово искуство и неоспоран квалитет умногоме ће помоћи младом саставу Бечејаца у сезони пред нама.

– У годинама сам кад још могу доста да пружим фудбалу, али не и да играм на два колосека. Значи, фудбал је добио предност у односу на футсал, који ће сада бити само рекреативна разонода. Радујем се што ћу наставити у добро познатој средини, вели Чедомир Томчић.

Истовремено, договорен је споразуни разлаз са младим Стефаном Кувекаловићем, који у минулих шест месеци није уверио људе у клубу да је потенцијал за српсколигашки ранг. Бар у овом тренутку, а Бечејци немају времена да чекају.

– Током викенда ћемо одмерити снагу са две Младости, из Бачког Јарка на нашем терену сутра (18,30) и прекосутра (17,30) у Бачком Петровцу. Биће то прилика да на делу видимо још неколико играча, потенцијалних новајлија, али и за оне који су на проби од старта припрема да се одлучимо да ли остају. Значи, последњи тест је у ова два дана, како бисмо већ током наредне недеље могли да кренемо у стварање такмичарског погона, размишљање је спортског директора Милоша Андрића.

На то је све у клубу приморала последња провера у Руменки против Јединства. У првом полувремену се играло коректно, голом Попадића Бечејци су повели и промашили још неколико изгледних прилика, а онда у последњим секундама овог дела утакмице примили гол за 1:1 пре одласка на одмор.

– У наставку је играо сасвим други тим и није било добро, што потврђују нова два гола у нашој мрежи, па смо на крају изгубили резултатом 3:1. Зато је добро што ћемо данас и сутра имати нове провере, како не бисмо погрешили у процени ко остаје, а ко одлази, закључује Милош Андрић.

Имајући у виду како се одвија прелазни рок, снага Бечејаца бићу у ударном триу „ТТТ“, капитен Илија Тутњевић, везиста Никола Томић и креатор игре Чедомир Томчић.

Искусни Чедомир Тимчић и даље остаје крај Тисе – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 22. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!