СРПСКОЛИГАШ СА ТИСЕ ПРЕД ГОСТОВАЊЕ У НОВИМ БАНОВЦИМА: ДОМАЋИНУ УЛОГА ФАВОРИТА

Епилог прелазног рока и контролне утакмице током припремног периода српсколигаша са Тисе јасно показују амбиције Бечејаца у новој сезони. Настале празнине одласцима су само кванитативно попуњене, а судећи према резултатима у припремном периду квалитетно не. Уосталом, у осам одиграних утакмица забележене су три победе, једанпут се играло нерешено и четири пута се изгубило, уз гол разлику 13:15.

Жреб је хтео да се премијерна утакмица за бодове игра у гостима и то у Новом Бановцима. У минулој сезони Бечејци су узели максималих шест бодова Омладинцу. У Новим Бановцима је било 3:2, а код куће 1:0. Овог лета је ростер Омладинца у великој мери појачан, а амбиције су везане за горњи део табеле. Имајући то у виду, не чуди што у редовима Бечејаца улогу фаворита препуштају домаћину.

– Имамо информације да нам се ривал у премијерној утакмици знатно појачао, чак да жели да нападне сам врх српсколигашког каравана. Ми немамо такве амбиције, али не одустајемо од жеље да се са сваким ривалом надигравамо. Из тог разлога препуштамо улогу фаворита Омладинцу, али ако моји играчи пруже максимум на терену, неће ни њима бити лако. Значи, много тога зависи и од нас. Имамо одређених кадровских проблема, тако да нећемо моћи да изведемо жељени састав, али верујемо да ће се Дејан Живков и Урош Прерадов већ од понедељка укључити у рад са осталима, рекао нам је пред старт нове сезоне тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

За разлику од претходних сезона, када су Бечејци с правом најављивали жељу да буду у самом врху табеле српсколигашког каравана, ове сезоне би се задовољили „златном средином“.

Бечејци се уздају у рад – фото: В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 12. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!