СРПСKОЛИГАШ СА ТИСЕ РАЗРЕШИО ПРВУ ДИЛЕМУ, KОРМИЛО И ДАЉЕ ДАБИЖЉЕВИЋУ

Нису у редовима српсколигаша са Тисе задовољни минулом сезоном, поготово резултатима у пролећном делу првенства, али после свеобухватне анализе цех, ипак, није платио млади тренер Лазар Дабижљевић. С једне стране је разумљиво, јер је, некако, ненадано стигао на кормило после другог кола пролећа, што значи да је наследио екипу и није имао много времена да је припреми по својој жељи.

– Јасно нам је да Лазару Дабижљевићу недостаје искуство, али је радећи минулог пролећа показао одређени квалитет. Имајући и виду да је, као и његов асистент Страхиња Гаврић, наше дете, пружамо му шансу да сада од старта припрема води екипу и очекујемо да је извукао одређене поуке. Што се играча тиче, још смо у разговорима са онима који су минуле сезоне носили дрес. Биће одлазака, али не бих о томе док не завршимо разговоре. Зависно од одлазака, следе доласци, вели спортски директор Бечејаца Милош Андрић.

Има ли, поред задржавања актуелног стручног штаба, бар нешто евидентно.

– Почетак припрема је заказан за 4. јули. До тада ће се доста ствари, што се играчког кадра тиче, знати. У сваком случају, отворени смо за младе и талентоване играче који желе афирмацију кроз српсколигашки караван, добиће прилику да се кроз припреме наметну, а стручни штаб ће на крају рећи своје, закључује Милош Андрић.

Јасно је и то да ће Бечејци комплетне припреме обавити у својој средини, јер имају оптималне услове за рад и играње контролних утакмица.

Фото (В. Јанков): Остају – шеф стручног штаба ОФK Бечеј 1918 Лазар Дабижљевић (16) и његов асистент Страхиња Гаврић (22) 

Аутор: В. Јанков

Извор: https://www.srbijasport.net/

 

ОБЈАВЉЕНО: 24. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!