Архивирали су Бечејци пораз од лидера у Сомбору и читаве недеље мисли су им усмерене ка Румљанима. Победа најбоље лечи рану, што значи да се против Првог маја намеће императив победе. На тај начин би задржали епитет непобедивости пред својим навијачима, којих, истини за вољу, баш и нема превише на трибини Градског стадиона крај Тисе. Уз то, Румљанису им дужници из минуле сезоне, јер су им закинули пет бодова. У Руми је било 0:0, а у Бечеју су изненадили победом од 4:2.

– Без обзира на резултате из минуле сезоне, ми имамо једини циљ да укњижимо нову победу. Лако је то рећи, али ћемо се потрудитида је остваримо на терену. Читаве недеље се добро радило, сви су на окупу, прикјучио се и млади Ален Хасичић, који је имао проблема са скочним зглобом, болесни су оздравили, а „жутица“ нас још не оптерећује…Значи, максималном посвећеношћу обавезама на терену морамо спечити ривала да дође до своје игре, а ми наметнемо нашу. То је рецепт за успех, тврди тренер Бечејаца Лазар Дабижљевић.

Бечејци су тренутно пети са 12, а Румљани 11. са осам бодова. Цео план би момке са Тисе задржао у горњем делу табеле, а то је основни циљ у актуелној сезони.

– Морамо од првог минута да играмо нападачки, да наши нападачи буду први одбрамбени играчи и онда ће нама на средини терена бити далеко лакше да дођемо до лопте и организујемо нападе. Верујемо да ће наш стрелац Ненад Kудрић, после поста у Сомбору, опет прорадити у чему морамо сви да му помогнемо. Можда би нова победа вратила неке навијаче на трибине, а уз њихово подршку се увек лакше игра, додаје први асистент Бечејаца Никола Томић.

Знајући да се у суботу у Бечеју одржава атрактивна манифестација „Гастро фест“, Румљани до доброг залогаја крај Тисе једино тамо могу доћи. Наравно, после утакмице.

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): Између два Милоша – голгетер лиге Ненад Kудрић између Џибрића и Зјаче на последнем окршају са Румљанима

Извор: http://www.srbijasport.net