СРПСКОЛИГАШ СА ТИСЕ У СУБОТУ ИМА ,,ГЕНЕРАЛКУ“ У КАРАЂОРЂЕВУ

Све тече по плану

Иако су у последње две провере током актуелних припрема дожвели једине поразе идентичним резултатима 1:3, у редовима српсколигаша са Тисе нема забринутости. Ривали су били реномиранији, омладинци суперлигаша Војводине и прволигаша Младост ГАТ, и из тих окршаја извучене су одређене поуке.

-Задовољан сам како теку припреме. Потврда доброг рада је што немамо повређених играча и што је позитивна атмосфера на тренинзима. Истина, играчима су мало тешке ноге од напорног рада, али имали су у недељу и понедељак слободне дане, одморили су се и настављамо у истом ритму до старта првенства. Верујем да ће до премијерне утакмице у Руми против Словена све бити у најбољем реду и да ћемо спремно ући у нову сезону како би испунили клупске амбиције и пласирали се у горњем делу табеле, не крије задоволство радом и оптимизам пред старт сезоне кормилар тиског брода Зоран Левнаић.

У досаашњих пет провера савладан је нижеразредни клуб Петар Пуача са 4:0, играло се нерешемо (0:0) у Шајкашу са српсколигашем Борцем и 1:1 са омладинцма суботичког суперлигаша Спартак ЖК, уз већ поменута два пораза.

-У суботу од 17 сати имамо „генералку“ у  Карађорђеву са домаћим Солунцем. Биће то провера брзинске издржљивости и тактике, за појединце последња прилика да се наметну. У међувремену смо се договорили са Мартином Јелићем да се врати у матичну средину. Немамо пробема са бонус грачима, али до краја прелазног рока било би добро да ангажујемо још једног бонус нападача и радимо на томе, вели спортски директор Бечејаца Милош Андрић.

У српсколигашу са Тисе је остало још да клупско руководство испуни своје обећање.

-На прозивци смо упознали играче да је досадашњи председник Золтан Гујаш поднео оставку и да ћемо до старта сезоне одржати ванредну изборну скупштину и изабрати првог човека клуба. То ћемо, највероватние, урадити идуће недеље, каже потпредседник ОФК Бечеј 1918 Недељко Васић.

Игром случаја, љубитељи фудбала у Бечеју имаће прилику да поново виде своје љубимце у другом колу нове сезоне 12. августа, када момци са Тисе дочекују повратника у српсколигашком каравану ОФК Кикинду.

Недељко Васић, Милош Андрић и Зоран Левнаић

Извор: http://www.mojbecej.rs

ОБЈАВЉЕНО: 03. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!