СРПСКОЛИГАШ СА ТИСЕ ВРЕДНО РАДИ И КОМПЛЕТИРА РЕДОВЕ

Премијерна утакмица током актуелних припрема била је добра провера за српсколигаша са Тисе. Не због резутата 4:0 против новосадског нижелигаша Петар Пуача, већ због приступа игри по тропским условима.

-Добро је за почетак. Тек смо почели да радимо и види се вољни моменат. Добро се и кретало по нефудбалским условима, мислим на високу температуре и нешто вишу траву. Важно је да видим позитиву код играча, да желе да помогну једни другима у игри. Грешака је било и увек ће бити, али та позитива уједињује екипу. Имамо играча који превазилазе ранг у којем се такмичимо, па ће младићи пред којима је будућност уз њих брже сазревати. Вредно се ради на тренинзима и очекујем из утакмице у утакмицу да играмо све боље и боље, не крије задовољаство нови тренер Бечејаца Зоран Левнаић.

А прилика за нове провере и све играче биће већ током викенда пред нама. И то две.

-У суботу (18 сати) гостујемо у Шајкашу домаћем Борцу, а у недељу (10) крај Тисе дочекујемо омладинце суперлигаша Спартака. Сви играчи ће на те две утакмице добити прилику да играју и наметну се тренеру. То се поготово односи на играче који су на проби, додаје спортски директор Бечејаца Милош Андрић.

У међувремену је клуб напустио искусни везиста Славољуб Дабижљевић и прикључио се старијем брату Лазару, који је поново преузео кормило Војводине из Бачког Градишта. Али, вратио се млади Мартин Јелић. За сада тренира и игра утакмице, а да ли ће и остати још увек је под знаком питања. До краја недеље би требало да се прикључе још двојица, а можда и тројица играча, што знчи да је комплетирање екипе у току.

Тренер Зоран Левнаић даје савете играчима ФОТО:В. Јанков

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 21. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!