СРПСКОЛИГАШ УБЕДЉИВ

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА

Раднички 1905 – Станишић 1:4 (1:1)

Бајмок – Спортски центар. Гледалаца: 200. Судија: Рашета (Стара Моравица). Стрелци: Бабић у 37. за Раднички, Матијаш у 22. и 56, Батори у 52. и 80. за Станишић.

РАДНИЧКИ 1905: Шафранко, Вукелић, Д. Штосембергер, Маринковић, Стојановић, Ђурић, Глоговац, Маравић, Милић, Бабић, Лебовић. Играли су још: Мерковић, Љубојчић, Митић, С. Штосембергер, Н. Лазић, Не. Лазић, Рајић, Рашловић, Тодоровић, Петровић, Патаки.

СТАНИШИЋ: Јеличић, Степанчев, Богуновић, Вулин, Војводић, Матијаш, Поповић, Стевановић, Молнар, Марјановић, Батори. Играли су још: Гргић, Шафрањи, Павић, Дрвар, Везмар.

Први су запретили фудбалери домаћина, Милић је у осмом минуту распалио са 18 метара, а голман Јеличић избацио лопту у корнер.
Гости су узвратили брзом акцијом преко Поповића, али голман Шафранко био је сигуран. Станишић је повео голом капитена Матијаша на центаршут Молнара. У 35. минуту стопостотну шансу пропустио је Никола Милић, са четири метра промашио је лопту.
Гости су могли да удвоструче предност али после центаршута Поповића, за мало је закаснио Марјановић. Раднички је изједначио у 37. минуту, на додавање Стојановића, одбрани је побегао Срђан Бабић и са 15 метара лобовао голмана Јеличића.
Само што је почело друго полувреме гости су погодили па је Матијаш лобовао голмана Шафранка са 18 метара.
Матијашевић је из слободног ударца послао лопту у десни угао, а тачку је ставио Батори на асистенцију Матијашевића.

С. Стојиљковић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 20. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!