СТАЈКОВИЋ СЈАЈАН ПАКЕР

ПРИЈАТЕЉСКА УТАКМИЦА 

Раднички (СМ) – ОФК Вршац 5:1 (4:0)

СЦ ФСС у Старој Пазови. Судија: Немања Деспотовић (Огар). Стрелци: Петровић у 10, Митровић у 32, Станисављевић у 33, Станисављевић у 36. и Петровић у 88. за Раднички, Рикелме у 54. за ОФК Вршац.

РАДНИЧКИ: Остојић, Исаиловић, Н. Цветковић, Миодраговић, Петровић, Митровић, Стефановић, Чарапић, Гајић, Станисављевић, Стајковић. Играли јопг Јаковљевић, Пиус, Ђукановић, Лукић, Ивић, С. Цветковић, Каи, Рашевић.

ОФК ВРШАЦ:Новић, Којић, Лазевски, Диуф, Терзић, Зоћевић, В. Благојевић, Милићевић, Миливојевић, Тодоровић, Главинић. Играли су још: Стевановић, Бала, Перовић, Петрић, Томић, Вујић, Радисављевић, Грек, Тедић, Чејић, Рикелме, Велевски.

Фудбалери Радничког из Сремске Митровице били су расположени у првом одмеравању снага у припремном периоду за наставак сезоне и већ у првих 45 минута дошли до недостижне предности.

Стајковић је био инспирисан, био је незадржив по левој страни и забележио је три асистенције. Раднички је повео у 10. минуту, Петровић је брзо извео слободан ударац, одбрана ОФК Вршца била је изненађена, Чарапић је избио испред Новића и лако га савладао.

Стајковић је, у 32. минуту, одлично центрирао, Митровић је у паду спретно реаговао и погодио мрежу. У следећем нападу, Раднички је постигао трећи гол, поново је асистент био Стајковић, а стрелац Станисављевић.

Нападач Радничког се, у 36. минуту, још једном уписао у листу стрелаца и поставио резултат – 4:0.

Вршчани су, у другом полувремену заиграли организованије, у 54. минуту Бразилац Рикелме је надмудрио истрчалог голмана Остојића и био прецизан.

Промене резултата није било све до финиша кад је Петровић постигао пети гол за Раднички и поставио коначан резултат.

Б. Јосимов

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 28. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!