Војводина из Бачког Градишта играла је пре првомајског празника утакмицу 25. кола војвођанског „севера“ у Станишићу и изгубила резултатом 1:3 (1:1) од истоименог лидера. Имајући у виду да су у петак играли без, чак, осморице стандардних, због искључења Немање Јанковића, нагомиланих картона, Димитрија Илића, Миодрага Пеленгића, Александра Проданова и Срђана Радојковића, обавеза на факултету, Мартина Јелића, те Данијела Солдата и Милоша Ћирића, онда је разумљиво да нису могли да парираји водећој екипи. Истина, на одмор се отишло резултатом 1:1, јер је млади Никола Новаковић изједначио у 12. минуту, али више се није могло.

– Нама су далеко битнија наредна два окршаја, код куће против Kрила Kрајине и у гостима Бајши, па смо очистили картоне, али је у Станишићу искључен први стрелац Братислав Јелић и сад нам то задаје додатни проблем. Пошто је искључен после другог жутог картона, највероватније ће бити суспендован само једну утакмицу. У сваком случају, против Бачкопаланчана наредне недеље морамо бити максимално одговорни, вели тренер Воше Ото Барта.

Боје Војводине у Станишићу бранио је следећи састав: Бабин, Олујић, Петровић, Малић (од 76. Бајт), Татић, Хасичић (од 46. Рондовић), Д. Јелић, Допуђ, Вучур (од 36. Миловановић), Б. Јалић, Новаковић. У каквој су ситуацији Градиштанци били са играчким ростером, најбоље потврђује чињеница да су у стартној постави заиграли „бонуси“ Вучур, Допуђ, Новаковић, Татић и Хасичић, касније су ушли Миловановић и Рондовић, а на терену је као играч био и резервни голмам Марко Бајт. Сваки даљи коментар је сувишан.

Аутор: В. Јанков

Фото (В. Јанков): Млади Ален Хасичић је играо само прво полувреме

Извор: https://www.srbijasport.net/