СТАРЧЕВЦИ БОЉИ ОД КАЧАРЕВАЦА

У првом контролном мечу војвођанских лигаша из Старчева и Качарева бољи су били фудбалери тренера Миљана Блазовића који су другом полувремену успели да искористе своје прилике и на крају остварили победу. Тренер Владимир Гвозденовић може бити задовољни вољом и жељом својим фудбалера у првих 45 минута игре, али у наставку су потпуно подбацили. У 14. минути после добре акције Старчеваца прилику је искористио Малиџан и постигао видећи погодак за свој тим. Неколико минута касније судија Џафић досудио је пенал за Качаревце, али је Атанасов није био пресизан и прилику пропустио да изједначи резултат. У 32. минути после корнера новајлија Петар Чучак успео је да постигне погодак и поравна резултат.

У другом полувремену шанцу су добили остали играчи, а добру игру пружио је двоструки стрелац Вања Вуковић и Слободан Гиговић који су обезбедили победу свом тиму. Следећу проверу фудбалери Борца имају са Динамо 1945, а Јединство Стевић одмериће снаге са Униреа (Уздин).

Борац (Ст)-Јединство Стевић 4:1 (1:1)

Панчево. СРЦ Стрелиште. Гледалаца: 50. Судија: Бојан Џафић (Панчево). Стрелци: Малиџан у 14, Вуковић у 54 и 82, Гиговић у 69 за Борац, Чучак у 32 минути за Јединство Стевић.

БОРАЦ (С): Стојановић, Стевовић, Јоковић, Петковић, Ивановић, Ћирковић, Граовац, Малиџан, Вуковић, Гиговић, Мачкић. Играли су још: Лалић, Петровић, Јовић, Ратков, Стојковић, Минић, Луковић, Радовановић, Мијајловић.

ЈЕДИНСТВО СТЕВИЋ: Радивојев, Ангеловски, Јосимовски, Николајев, Кљајић, И.Пешовски, Танасковић, Славковић, Чучак, Младеновић, Атанасов. Играли су још: Додевски, Ф.Санадер, Илић, Дамјанов, Стојановски, Аначковић.

ФОТО: Фудбалери Борца (Старчево)

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 31. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!