СТАРЧЕВЦИ КРЕНУЛИ СА ПРИПРЕМАМА

Председник клуба Борца из Старчева Игор Матијашевић заједно са секретаром Петром Орешковићем у зимској паузи учин је све да се створе још бољи услови у клубу и да на пролеће фудбалери остваре добре игре и побољшају пласман на табели. Тренер Миљан Блазовић који је поново сео на клупи Борца управа клуба је дала пуну подршку о наставку сарадње и предводиће тим и у другом делу сезоне. После 15 кола фудбалски клуб Борац у првом делу сезоне у Војвођанској лиги Исток завршио је на десетом месту са освојених 19 бодова. Пред први тренинг председник Матијашевић је поздравио фудбалере и рекао:

-Управа клуба оценила је добру јесен и задовољни смо како је тренер Блазовић радио и заједно са њим верујем у боље игре и резултате што очекујем од вас у наставку сезоне. Имамо доста времена да се консолидијуме и да припреме обавимо што боље и да спремно дочекамо наставак првенствене трке.-

Прелазни рок је у току и клубу су за сада петорица приступили Слободан Гиговић (Чента), Лука Ратков, Никола Николић, Срђан Јовић, Александар Рудан (слободни играчи).

-Око нових играча разговарамо на ту тему са тренером Блазовићем и он ће одлучити кога ћемо још довести као појачање. Најважније да за сада нико није одлучио да оде из клуба и у плану су да доведемо још голмана, везног и нападача како би били јачи за пролеће.- рекао је Мтијашевић.

На прозивци је било 22 играча, а тренер Миљан Блазовић је изнео план рада и утакмице које су уговорене у току припрема.

-Комплетне припреме одрадићемо на нашим теренима где имамо одличне услове и очекуем да ћемо максимално одрадити оно што је потребно за овај степен такмичења. Уговорене су и пет контролне утакмице где ће играчи имати прилику да се наметну сојим играма и самим тим верујем да ћемо бити успешнији на пролеће и поправити утисак из јесени.-рекао је Блазовић.

Прву проверу фудбалери Борца одиграће 05.фебруара са омладинцима Динамо 1945.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 25. 01. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!