СТАРЧЕВЦИ СТАРТОВАЛИ СА ПРИПРЕМАМА

Војвођански лигаша из Старчева стартовао је са припремама са новим тренером Срђаном Текијашким и са његовим сарадником Миљаном Блазовићем који је протекло пролеће седео на клупи Старчеваца извршио прозивки фудбалера којих је било 25 на првом тренингу. Председник клуба Игор Матијашевић заједно са секретаром Петром Орешковићем годинама успешно води Борац и за нову сезону у Војвођанској лиги рекао је:

-Управа клуба је била задовољна како је тренер Блазовић радио,али је сам одлучио да ради са млађим категоријама у клубу где годинама успешно то ради. У договору са Блазовићем довели смо тренера Текијашког који ће сигурно својим искуством донети нешто ново у клубу. Имамо доста времена да се консолидијуме и да припреме обавимо што боље и да спремно дочекамо нову сезону.-

Прелазни рок је у току и на првом трнингу било је неколико новајлија који ће вероватно ових дана потписати за Борац-

-Око нових играча разговарамо на ту тему са тренером Текијашким и он ће одлучити кога ћемо довести као појачање. Најважније да за сада нико није одлучио да оде из клуба и у плану су да доведемо неколико фудбалера како би били јачи за нове изазове.- рекао је Мтијашевић.

На прозивци је било 25 играча из неколико оправдано одсутних, а нови тренер Срђан Текијашки је изнео план рада и утакмице које су уговорене у току припрема.-Комплетне припреме одрадићемо на нашим теренима где имамо одличне услове и очекуем да ћемо максимално одрадити оно што је потребно за овај степен такмичења. Уговорене су и пет контролне утакмице где ће играчи имати прилику да се наметну сојим играма и самим тим верујем да ћемо бити успешни у новом првенству.-рекао је Текијашки.

Прву проверу фудбалери Борца одиграће после две недеље тренирања 23.јула када ће учествовати на Меморијалном турниру „Драган Станковић“ у Белој Цркви, а провере су заказане са Долином, Глогоњом и Полет (Идвор).

Фудбалери Борца (Старчево)

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 10. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!