СТАРОПАЗОВЧАНИ НА ПОСЛЕДЊЕМ ТЕСТУ СА ИМЕЊАКОМ

Фудбалери Јединства ће у викенду пред нама на гостујућем терену одиграти свој последњи тест меч пред почетак нове сезоне у Српској лиги Војводина.
Пазовчани су до сада одиграла 5 контролних утакмица у овом припремном периоду. У првој су поражени од омладинаца Војводине резултатом 2-1, па су два везана тест меча завршена нерешеним резултатом, 1-1. Први противник је била Слобода из Доњег Товарника, док је на испиту била и екипа Јадрана из Голубинаца. Затим је уследила убедљива победа плаво-белих од 4-0 над Радничким из Нове Пазове. У Стару Пазову на мегдан је дошла још и екипа Подунавца из Белегиша. Гости су били бољи и заслужено славили резултатом 2-1. Једна занимљивост је забележила овај догађај, а то је била судијина одлука да скрати утакмицу за целих 5 минута, незадовољан понашањем појединих играча на терену уследила је оваква одлука.

У суботу 5-ог Августа заказана је генералка против Јединства из Сурчина, тим који ће уједно и бити домаћин ове контролне утакмице. Меч је заказан за 11 часова.

Извор: http://www.sportin.biz

ОБЈАВЉЕНО: 05. 08. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!