Фудбалери ОФК Вршца још су на заслуженом одмору, али за чланове стручног штаба није било времена за предах. Тренер Ненад Мијаиловић и сарадници приводе крају селекцију играча за дебитантнску сезону у прволигашком друштву и комплетирају списак противника у припремним мечевима.
– Старт припрема заказали смо за 23. јун на нашем стадиону. Сви смо узбуђени, ово је историјски тренутак вршачког фудбала, почињемо да корачамо где до сада нисмо били. План припрема је познат, желимо адекватне ривале – рекао је Мијаиловић.
ОФК Вршац почеће серију тестова 2. јула са Инђијом, а за термин четири дана касније још није изабран противник иако постоји неколико кандидата.
– Водићемо рачуна о сваком детаљу, због специфичности рада у том делу припремног периода потребан нам је адекватан ривал. Ускоро ћемо да дефинишемо и ту непознаницу, 9. јула одмерићемо снаге са Железничаром из Панчева, а 13. јула са Смедеревом 1924.
Од 16. до 21. јула експедиција ОФК Вршца боравиће на петодневним припремама у Тузли, где ће одиграти два меча, 17. јула са Звијездом из Градачца, а три дана касније са Слободом из Тузле.
– Финиш припремног периода биће 23. или 24. јула када ћемо се, у генералној проби, пред старт првенства у Првој лиги Србије састати са Радом – истакао је шеф струке вршачког прволигаша.

Б. Јосимов

Извор: http://www.zurnal.rs