СТАРТ СУПЕР ЛИГЕ 29. ЈУЛА

ОДРЖАНА СЕДНИЦА ИО ФСС

У Спортском центру ФСС у Старој Пазови одржана је седница Извршног одбора ФСС којом је председавао Драган Џајић, председник Фудбалског савеза Србије.

Издвајамо најважније одлуке.

Усвојене су листе са именима чланова независних тела Фудбалског савеза Србије која ће ићи на усвајање члановима Скупштине ФСС. Ради се о члановима Надзорног одбора, Одбора за спровођење избора, Дисциплинске и етичке комисије, Дисциплинском инспектору, Комисије за жалбе, Комисије за лиценцирање клубова (првостепени орган) и Комисије за жалбе (другостепени орган).

Донета је одлука о наставку сарадње са Николом Лазетићем, директором млађих селекција ФСС, као и селекторима Радованом Кривокапићем (U19), Александром Луковићем (U18) и Јованом Дамјановићем (U17) који је постављен за селектора кадетске селекције. За директора спортског сектора ФСС именован је Мирослав Тањга, а за Официра за интегритет Богдан Ђурђевић.

Усвојена је одлука која се односи на Календар такмичења ФСС за такмичарску сезону 2023/24. Померен је старт у Mozzart Bet Супер лиги Србије за седам дана, односно 29. јул 2023. године.

Извор: http://www.fss.rs

ОБЈАВЉЕНО: 30. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!