СТАРТОВАО ТСЦ ИЗ БАЧКЕ ТОПОЛЕ

Екипа ТСЦ почела је интензивне припреме како би играчи били максимално спремни за добре резултате у новој сезони и у европском такмичењу.

Шеф стручног штаба ТСЦ-а Жарко Лазетић је најавио одлазак на припреме у Словенију и планове за клуба пред почетак нове сезоне.

„Фудбалери су претходних дана урадили тестирања и лекарски преглед, а предвиђено је да код куће тренирамо наредних десет дана. Прву утакмицу играћемо 1. јула са Вождовцем, да би већ 3. отпутовали на једанаестодневне припреме на  Похорје. По повратку, 14. јула, остаће нам још недељу дана до почетка првенства“, рекао је Лазетић.

Током припрема ТСЦ има заказане три контролне утакмице, против екипа Цеље, Штурм Грац и Кишварда.

„У сваком смислу крећемо од нуле и по питању бодова на табели, а и у покушају да надоградимо  тим. Захтеви у игри биће велики, пред нама су и већа искушења јер ћемо играти Европу. То нам је свима јака мотивација и изазов тако да морамо што боље да се прилагодимо ономе што нас чека. Треба да будемо још квалитетнији, јер то од нас очекује клуб, а и свима нам је жеља да остваримо циљеве“.

У ТСЦ-у планирају да надоместе одласке појединаца новим играчима који ће бити адекватна појачања и који ће употпунити екипу.

„Знамо шта нам треба пошто су из клуба отишли и Лука Илић, Петар Ратков и Југ Станојев, коме је истекао уговор. Гледаћемо да појачамо тим тако да конкуренција на свим позицијама буде јака. Целе прошле сезоне смо одиграли 40 утакмица, а у полусезони пред нама ће их бити 30. Самим тим требаће нам много више фудбалера које можемо да ротирамо. Као и сваки тренер, и ја желим да имамо дуплиране позиције играча истог квалитета. Мислим да смо на добром путу да то остваримо, а клуб чини све што може да то буде што пре. Наравно, обавештаваћемо јавност из дана у дан о појачањима, променама и свим новитетима у тиму. Резултати ће се видети у првенству, на првим утакмицама које одиграмо“ – закључио је Жарко Лазетић. 

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 22. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!