СТЕФАН ДРАЖИЋ СЕ ПРОТИВ МЕТАЛЦА ВРАТИО НА ГОЛ МЛАДОСТИ ГАТ

Бод је донела Младост ГАТ са гостовања из Милановца, прекинувши непријатан низ од четири неуспеха. Томе је умногоме допринео голман Стефан Дражић, оправдавши указано поверење тренера Жигића.

Дражић је у Младости од јула 2020. године, а после повреде прста на утакмици у Старим Бановцима против Дунава, маја 2021. године у оквиру Српске лиге „Војводина“ и опоравка шансу да брани добио је готово две и по године касније, изузимајући из тог оквира сусрет са ИМТ-ом на прослави пласмана у елитно друштво, када је ушао у игру последњих 10-так минута.

Фото: Металац

– Бранио сам на такмичарској утакмици после дуго времена – каже Стефан Дражић. – Оно што је било је иза мене и не размишљам више о томе, добио сам прилику и надам се да сам испунио очекивања.

Инђија, ОФК Вршац, Мачва и ГФК Слобода сладили су се против ,,гатоваца“, а негативан низ прекинут је крај Деспотовице.

– Укњижили смо бод након четири везана пораза. Види се помак, погледали смо се у очи после прошлонедељног неуспеха и ствари су кренуле жељеним током. Борба за сваку лопту, енергија и жеља су на вишем нивоу, али да бисмо славили потребно је да све доведемо до максимума.

Утакмице у минулом периоду су показале да је неопходно много зноја да би се дошло до бод(ова).

– Првенство је изједначено, ситнице одлучују. Сваку утакмицу ићи ћемо на победу, сигуран сам да ће када дође прва радост уследити резултатски узлет. Добро радимо, конкуренција је жестока – истиче Дражић.

Након Милановца, Младост ГАТ ће у суботу дочекати Јединство (Уб), потом у среду гостује на Новом Београду…

– Следи паклен ритам субота – среда, а нама су бодови преко потребни. Није пријатан поглед на табелу, трудићемо се да већ за викенд направимо корак у напред, против Јединства са Уба и издигнемо се из тренутне ситуације – завршио је Стефан Дражић.

Извор: http://www.fkmladostgat.rs

ОБЈАВЉЕНО: 19. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!