СТЕФАН ХАЈДИН НЕМА ДИЛЕМУ ПРЕД РАДНИК

Фудбалери суперлигаша са Тамиша премијерно су код куће обрадовали навијаче против ИМТ-а, ове јесени са добрим резултатима. Тренер Ненад Мијаиловић дебитовао је победом на клупи Панчеваца (3:1), стрелци су били Стефан Хајдин, Јевгениј Павлов и Дарио Гргић.

– Победа нам много значи, налазимо се у зони испадања, наравно, ништа још није готово. Идемо даље, очекујем да будемо још бољи – не крије срећу нови шеф струке.- Очекује нас тешко гоствање Раднику, момци су добро радили и верујем да можемо до позитивног резултата. Ван строја су голман Лукић и Марко Јовановић, али ко буде истрчао на терен сигурно ће дати максимум како бисмо се из Сурдулице вратили расположени.

Одличну партију је пружио стрелац изједначујућег гола Стефан Хајдин.

– Тимски рад је резултирао победом и, наравно, драго ми је због поготка. Код другог пенала Ђорђевић је џентлменски препустио Гргићу, не би ли први пут ове сезоне погодио мету. По том потезу види се колико нам је стало да имамо што више појединаца у доброј форми.

С оптимизмом ишчекује данашњи дуел с Радником.

– Очекивања су велика и надам се изласку из кризе. Прошла утакмица је то показала како би требало да играмо и боримо, ако будемо на том нивоу – победићемо!

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 28. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!