СТЕФАН ШАВИЈА НАСТАВИО ГОЛГЕТЕРСКУ СЕРИЈУ (ВИДЕО)

Фудбалери Текстилца и Kабела одиграли су 1:1 у 9. колу Српске фудбалске лиге “Војводина”. Тим из Оџака после другог узастопног ремија у првенству заостаје седам бодова за водећим Радничким 1912 из Сомбора.

Домаћи терен није био предност за изабранике Саше Стојадиновића јер су наспрам себе имали расположену екипу Kабела која није одустала од своје игре ни након што су фудбалери Текстилца стекли предност у 20. минуту утакмице. Стрелац је био Шавија на асистенцију Јурише.

Стефан Шавија се тако својим шестим голом позиционирао у врху листе стрелаца Српске лиге „Војводина“ иза Ненада Кудрића из Бечеја (10), тик уз Крстевског (Борац Шајкаш – 6) и Пађена (Јединство Стара Пазова – 6).

Голгетер висок 187 центиметара поникао је у омладинској школи Војводине, а пре Текстилца наступао је за Бајшу и Тису из Адорјана. Уписао је наступе и за млађе репрезентативне селекције Босне и Херцеговине.

 

 

Гостима из Новог Сада упорност се исплатила у 70. минуту када је Kокановић постигао ефектан погодак са тридесетак метара.

 

 

Извор: ТВ канал 25 Оџаци

ОБЈАВЉЕНО: 13. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!