СТЕФАН ТОМОВИЋ НАСТАВЉА КАРИЈЕРУ У ЧУКАРИЧКОМ

Млади репрезентативац, Стефан Томовић, донедавни члан Пролетера, ново је појачање Чукаричког са којим је потписао уговор на четири године. Томовић је обележио протеклу сезону у црвеном дресу, и на 26 утакмица постигао осам голова, од тога један против Црвене звезде. Селидбом новосадског суперлигаша у нижи ранг такмичења, наметнула се пред талентованог играча опција о промени средине.

– Захвалан сам Пролетеру који ми је дао шансу да дебитујем у Супер лиги. Млад сам играч, а знам колико на Бановом брду брину о играчима мојих година. Ово је најбоља могућа средина за мој развој. Јасно ми је какве су амбиције клуба, који сваке године циља пласман у Европу. Имао сам прилику да разговарам са новим шефом стручног штаба. На мени је да се радом на тренинзима наметнем, надам се да ћу успети да помогнем екипи да оствари све циљеве ове сезоне – рекао је у првом обраћању Томовић.

Владимир Матијашевић, спортски директор Чукаричког рекао је да је Томовић у претходној сезони показао потенцијал.
– На њему је да настави да се развија у најбољим могућем смеру, а на нама је да му у томе помогнемо. Захвални смо Остоји Стјепановићу и Марјану Југовићу, који су помогли да се овај трансфер реализује – истакао је први оперативац “брђана”.

Стефан Томовић – фото: лична архива/ ФК Пролетер

Чукарички стартује од друге рунде квалификација у Лиги конференције.

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 15. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!