СТЕПАНОВ: МЕЧ ЈЕСЕНИ

Победа у Станишићу, прва на госговањима, силно је осоколила играче и вођство Нафтагаса. Елемирци су повезали још два тријумфа и после десет етапа, деле четрвту позицију са 17 бодова, из пет победа и два ремија.
Долазак Новобановчана побуђује знатижељу у Елемиру, као старт трке и деби у „Војводини“.
– Омладинац има снажну екипу, корак је иза нас и не зна за пораз на гостовањима. Знамо да неће бити лако, али циљ је победа и бићемо максимално ангажовани за трећи тријумф у низу. И даље не могу да рачунам на Марка Самарџића, дуго је одсутан и брзо ће да почне са тренинзима. Имам довољно играча и верујем у екипу – каже Владимир Грбушић, тренер „нафташа”.
Искусни Владимир Степанов (на слщи), одличан у везном реду и извођач прекида, утакмицу са Омладинцем најавио је као меч јесени.
– За нас је дерби, много нам значи, али не осећамо притисак. Бићемо стрпљиви и нећемо „грлом у јагоде”, важно је да дођемо до прилике и реализације. У сваком сусрету успели смо да створимо шансе и треба да поновимо претходна два меча и дођемо до шесте победе. Победа би нам трасирала јесењи пласман у врху и посветићемо се за три бода.

Б. Цв.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 21. 10. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!