СТЕПАНОВИЋ СПУШТА РАМПУ

ФУДБАЛЕРИ ДИНАМА 1945 ОДЛУЧНИ ДА СЕ ПЛАСИРАЈУ У ФИНАЛЕ

Панчево – Динамо 1945, пред својим навијачима, одиграо је нерешено са ОФК Бачком и мирно улази у финиш сезоне. Шансу током напорног такмичења искористили су млади играчи, па тренер Петар Дивић може да буде задовољан.

Панчевци четири меча нису поражени, а у Купу ФС Војводине савладали су новог прволигаша Текстилца на пенале. Данас је на реду дуел у полуфиналу са Бачком 1901.

– Иако је пред нама тежак задатак желимо у финале, што би био леп успех. Нећемо бити у најјачем саставу, имамо повређених играча, али то нас прати целог пролећа. Од свих на терену очекујем максимум – каже Дивић.

Добрим одбранама истакао се млади Никола Степановић (21). Прошао је школу Партизана (Београд), а бранио је још за Раднички 1923, Раднички (Пирот) и Мачву (Шабац).

– Најважније да смо у првенству остварили пласман по мери, а успешни смо и у купу. Драго је да сам допринео да бележимо добре резултате, а желим да тако буде и у преостала три кола – каже Степановић.

У дуелу са Текстилцем одбранио је два пенала и израстао је у јунака.

– Добрим радом на тренинзима отклањамо грешке и све боље функционишемо као екипа. Сада смо уигранији што се види по резултатима у последњим колима. За млад тим нормалне су осцилације и потребни су време и стрпљење да будемо још бољи. Данас неће бити лако, у овом такмичењу нема поправног, али верујемо у себе. Циљ је да у сваком мечу пружимо максимум, а пласман у финале био би леп успех

Б. Стојковски

Извор: http://www.zurnal.rs

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!