СТЕВАНОВИЋ НАПУСТИО ВОЈВОДИНУ

Прошле сезоне био је углавном стандардан у последњој линији Војводине, али како на старту нове такмичарксе године није добио прилику да упише ни минут у Моцарт Бет Суперлиги, Душан Стевановић одлази из Војводине. Годину дана пре истека уговора са новосадским клубом, 26-годишњи штопер се враћа у екипу Радника.

Прошлог лета рођени Нишлија је на Kарађорђе стигао баш из Сурдулице у трансферу који је Стару даму коштао око 150.000 евра. Дошао је у Нови Сад као појачање за Славољуба Ђорђевића, али очигледно није био по укусу Милана Раставца.

Сада се враћа на крајњи југ Србије да помогне свом новом-старом тиму да се помери са зачеља табеле и учврсти му одбрану која тренутно слови за најпорознију у првенству. Радник је примио чак 25 голова на уводних десет утакмица.

Kако већ има 88 наступа за Сурдуличане, до краја сезоне ће извесно прославити јубилеј и доћи до бројке од 100 наступа. Поређења ради, за Војводину је одиграо 35 мечева и постигао један погодак. У Раднику још није постигао првенац, али је на поменутих 88 наступа три пута намештао голове саиграчима.

Пре Радника и Војводине, Стевановић је наступао је за Динамо из Врања, односно Ловћен.

Извор: https://www.mozzartsport.com/

ОБЈАВЉЕНО: 07. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!