СТЕВАНОВИЋ: СНАЖАН УТИСАК У НОВОМ САДУ

Подунавац не мења навике и ритам, у гостима Кабелу играли су нерешено (1:1), била је то четврта узастопна утакмица без пораза екипе тренера Драгана Стевановића. На последњих шест утакмица тим из Белегиша забележио је пет ремија, са Нафтагасом (1:1), ОФК Кикиндом (0:0), Борцем из Шајкаша (0:0), Динамом 1945 (1:1) и Кабелом (1:1), као и крах на свом терену, у сусрету са ГФК Словеном – 0:1.

– Оставили смо јак утисак на Штранду, задовољан сам игром и резултатом у дуелу са добрим противником. Имали смо четири шансе, кажњени смо после тога, Кабел је знао да искористи прекид и погоди нашу мрежу. Вратили смо се у игру, преузели иницијативу и заслужено изједначили. Играмо увек нападачки, а били смо ближи победи у гостима ривалу из Новог Сада – каже тренер Драган Стевановић.

Амбициозни стручњак са ПРО лиценцом истакао је неколико детаља, поготово из првих 45 минута.

– Док није било голова, Илић и Радошевић погодили су стативу, Крижан је два пута промашио, а у трећој шанси шутирао је главом у голмана. Ударац Милојевића одбранио је чувар мреже Новосађана, генерални утисак је да смо мотгли да победимо. Нисмо кажњени за бројне промашаје који нам се понављају, а кад је играч домаћина погодио оквир нашег гола, убрзо после тога били смо прецизни. Драго ми је да имамо и квалитет, а добили смо много и на самопоуздању, ред је да нам се врати макар 50 одсто неискоришћених шанси. Последња четири кола одиграћемо максимално пожртвовано, енергично и што боље, да бисмо отишли на зимску паузу са богатијом зимницом – рекао је Драган Стевановић.

Д. Јовановић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 27. 10. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!