СТЕВАНОВИЋ У РАДНИЧКОМ

ИСКУСНИ ИГРАЧ ПРВО ПОЈАЧАЊЕ ЗРЕЊАНИНАЦА

Душан Танасић, пре три дана, преузео је функцију директора зрењанинског српсколигаша а јуче је урадио велики посао. Нови члан Радничког је искусни везиста Љуба Стевановић. Рођени Зрењанинац је прошлу сезону био првотимац ОФК Кикинде.

– Био је жеља и прошле године, а договорили смо се да предводи младу екипу. Нагомилан је искуством и биће подршка свим ирачима – каже Танасић.

Стевановић је био најбољи у омладинском погону некадашњег Пролетера и са 16,5 година постао је првотимац Младости из Апатина. Пут га је одвео у Војводину, па се вратио у Банат. Пре деценију отишао је у скопски Металург и три године играо на европској сцени. Пег сезона био је у елити грчког фудбала, кад се вратио у Србију, задужио је дрес панчевачког Железничара, па ОФК Кикинде.

– Коначно сам се вратио кући каже Стевановић. – Овде сам одрастао, током прошле сезоне становао сам у Кикинди и одвојеност од породице тешко сам подносио и морао сам да се вратим на обале Бегеја. Лако сам се договорио са Танасићем, овде хоћу да завршим каријеру. Надам се да ћу учествовати у доброј причи. Играо сам против Радничког у дресу Кикинде, има много потенцијала у младим играчима и верујем да ћемо имати тим за поштовање – истакао је Љубомир Стевановић, а задужио је дрес са бројем десет.

За понедељак су заказали почетак припрема.

ПОНОВО КРАЈ БЕГЕЈА: Душан Танасић и Љуба Стевановић ФОТО: Ж. Шемић

Б. Цвијетић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 09. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!