СТИГАО И ФИЛИП ИЛИЋ

БОРАЦ (ШАЈКАШ) ЈОШ АКТИВАН У ПРЕЛАЗНОМ РОКУ

Крајем јула, у Борцу из Шајкаша, најавили су да су, после ангажовања деветорице новајлија, завршили послове у прелазном року. Прошле недеље закључили да треба, ипак, додатно да заоштре конкуренцију на неким позицијама и јуче су промовисали десетог новајлију.
Крилни нападач Филип Илић, у прошлој сезони првотимац Вршчана, задужио је опрему. Уз спортског директора Сретка Веселиновића и тренера Небојшу Филиповића, добродошлицу му је пожелео и Горан Родић, председник Управног одбора.
Илић је рођен марта 1999. године у Приштини и био је аматерски репрезентативац Војводине. Пре њега, Борац је довео Кристијана Шахурића (Инђија), Немању Стојановића (Младост ГАТ), Николу Мрђу (Омладинац НБ), Милутина Торбицу (Стари град), Угљешу Радиновића (Пролетер), Немању Шћепановића (Раднички, Свилајнац), Уроша Кулпинца (РФК Нови Сад), Александра Црнојачког (Параћин) и Страхињу Крстевског (Гравина, Италија).
– Са Илићем смо још више подмладили екипу, али и добили квалитет по бочним офанзивним позицијама – каже Веселиновић. -Желимо још да појачамо десну страну у дефанзиви и на прагу смо да ангажујемо бека.
Из Борца су отишли први стрелци Горан Смиљанић и Лука Јованић, резервни голман Милош Милиновић, Марко Ренић и Дејан Ђурић.
– Биће још одлазака, имали смо седам провера и појединци нису испунили очекивања.
смо веће брзине на терену и јаче енергије – додао је Веселиновић.
Борац је имао седам тестова, два пута је играо са Ковиљом (3:3, 6:0), победио је ОФК Бегеј (2:1) и Југовић (3:0), а изгубио од Нафтагаса (2:3), руменачког Јединства (0:1), новобановачког Омладинца (1:3).

Б. Цв.

ЗАДУЖИО ОПРЕМУ: Филип Илић са председником Гораном Родићем ФОТО: ФК Борац

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 11. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!