СТИГАО ТАНДЕМ ИЗ СТАРЕ ПАЗОВЕ

ОМЛАДИНАЦ (НБ) РЕНОВИРА КАДАР

Поранили су фудбалери и стручни штаб Омладинца, првог дана јула завршен им је одмор, у међувремену су остали без голмана Богуновића, повратника у РФК Нови Сад.

Новајлије на списку Душана Ђокића, тренера Новобановчана, су Радић и Баришић, везиста и по потреби крилни нападач Јединства из Старе Пазове и његов доскорашњи саиграч, такође нови адут у везном реду у табору „зелених“.

Искусни голман Марко Јовичић, минулог пролећа, тренер чувара мреже у стручном штабу Новобановчана, конкурисаће за место између статива са Михаилом Благојевићем, који ће имати много тога да научи из голманске бранше од бившег чувара мреже Партизана, Телеоптика и интернационалца.

Штопер Гајић појачаће конкуренцију у линији Омладинца, стигао је из новобеоградског Радничког а раније је носио дресове Торлака, БСК-а из Борче, Јагодине и пиротског Радничког.

Ветеран Станисављевић одлучио је да окачи копачке о клин, искусни везиста завршио је дугу каријеру у дресу Омладинца, а руководство Новобановчана овог лета није рачунало на Добријевића, Станимировића и Крнету. Штопер Максимовић носиће дрес ОФК Вршца у прволигашкој конкуренцији.

Д. Јовановић

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 11. 07. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!