СТИГЛИ КАХВИЋ И МИРОСАВИЋ У СУПЕРЛИГАША ИЗ ПАНЧЕВА

Управа клуба на челу са председником Зораном Наунковићем и директором Ненадом Бојковићем у договору са тренером Ненаом Мијаиловићем вредно ради на довођењу потребних појачања и око обезбеђивању услова за несметани рад у припремном периоду. Директор Бојковић који се налази у Ларнаки са тимом најављује бољи и јачи тим „дизелке“ и рекао је:

– Очекују нас нови изазови у наставку суперлигашке сезоне која ће бити још квалитетнија и јача него јесенац. Биће веома тешко и неизвесно такмичење у преосталом делу сезоне, тако да морамо имати јачи и бољи тим како би стигли до нашег циља да и следеће сезоне будемо чланови Супер лиге.

Да ли ће бити још новајлија за сада је клубу после голмана Милана Мијатовића (Борац, Бања Лука), приступили нападач Александар Кахвић (20) протеклу јесен био је на позајмици у ОФК Београд где је постигао 9 голова и допринео да клуб са Карабурме освоји лидерску позицију у прволигашкој конкуренцији. Прошао је омладинску школу Црвене звезде и наступао за млади тим у Лиги шампиона као и у Макаби из Хаифе. Други новајлива у тиму „дизелке“ је млади репрезентативац Србије до 19 година је Вељко Миросавић (19) игра на позицији левог спољног, који је дошао из суперлигаша Чукаричког и имаће добру прилику да се наметне тренеру Мијаиловићу за стартну поставу.

– За сада смо довели тројицу фудбалера који ће појачати конкуренцију у тиму и биће сигурно још новајлија што је циљ за још боље издање нашег тима у проленом делу. Најважније да је костур екипе остао у клубу и наравно да ће тренер Мијаиловић имати главну реч око прелазног рока који је у току пред нама.-истакао је Бојковић.

Фудбалери прволигаша Железничара из Панчева вредно тренирају на Кипру и данас ће одмерити снаге са Младост (Лучани) и прилику ће имати и нови играчи да се својим играма наметну тренеру Ненаду Мијаиловићу. 

Извор: http://www.srbijasport.net

ОБЈАВЉЕНО: 23. 01. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!