СТИГЛИ КОВАЧЕВИЋ И СТАНКОВИЋ

Младост ГАТ формира кадровски мозаик за суперлигашку сезону, слика ростера постаје све јаснија. Пред пријатељски сусрет са шампионом Црне Горе, Сутјеском капитену Миловановићу и друговима придружили су се штопер Владимир Ковачевић и леви бек Никола Станковић.

Ковачевић, сада већ искусни централни бек обући ће дрес Младости након истека сарадње са Војводином, док Станковић долази из Радничког (Ниш) где је оставио траг, уписавши преко 100 наступа за тим са југа Србије.

Ковачевић је поникао у Војводини, чији је дрес у сениорској конкуренцији носио у три наврата. Поред „старе даме“, играо је и за Хајдук из Куле, Пролетер, Спартак ЖК, белгијски Кортрајк и молдавски Шериф. Може да игра на позицији оба централна бека, а у прошлој сезони, као члан Војводине, уписао је 2.010 минута у 26 наступа у домаћем првенству, Купу Србије и квалификацијама за Лигу конференција.

Што се Станковића тиче, реч је о младићу који је рођен у Сомбору и који је каријеру градио носећи дресове Инђије, ОФК Бачке, грчке Ларисе, Вождовца и Радничког из Ниша. У прошлој сезони за „Реал с Нишаве“ одиграо је  1.456 минута, у 22 наступа која је уписао.

Списак новајлија није комплетиран, у наредним данима можемо очекивати још новајлија…

Извори: http://www.zurnal.rs/ и  https://nsfudbal.com/

ОБЈАВЉЕНО: 28. 06. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!