СТИГЛO И ПОЈАЧАЊЕ ИЗ МАЂАРСКЕ

Бенце Шош чека промоцију у Бачкој Тополи

Фантастичан резултат направио је Жарко Лазетић са ТСЦ-ом претходне сезоне, освојио је друго место, а са играчки прилично, по квантитету, скромним кадром. Тренер Тополчана није имао тако велики фонд фудбалера, који су херојски одиграли целу сезону и направили сјајан успех.

Свесни су у ТСЦ-у да им је потребан шири кадар да би макар поновили резултат у наредној сезони, а новца не недостаје после продаје Петра Раткова у Ред Бул Салцбург. И појачања су почела да стижу у Бачку Тополу.

Последње у низу долази из Мађарске. Из табора Дебрецина у ТСЦ прелази Бенце Шош, искусни крилни нападач, који има 29 година и прошле сезоне је одиграо 28 мечева за мађарски клуб. Занимљиво, пре само неколико дана Шош је продужио уговор са Дебрецином, али стиже у Тополу, да појача састав тамноплавих за наредну сезону у којој ће макар до краја јесени играти у Европи.

Стручни штаб ТСЦ-а је Шош запазио на зимским припремама, када је дао гол за Дебрецин против ТСЦ-а (1:1). После тога су праћене његове игре у мађарском клубу, а сада је искоришћена прилика да се доведе у Тополу.

Извор: http://www.mozzartsport.com

ОБЈАВЉЕНО: 05. 07. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!