СТОЈАДИНОВИЋ ЈОШ МЕРИ

ОДЛИЧНИ РЕЗУЛТАТИ НА ТЕСТОВИМА ИГРАЧА ТЕКСТИЛЦА (ОЏАЦИ)

Фудбалери Текстилца, на другом и трећем тренингу, имали су проверу физичких могућности. Тестови су показали да су готово сви имали добре резултате, што је потврда да су се самостално припремали док су били на одмору.
Показале су то и две контролне утакмице. Капитен дДејан Станковић и саиграчи, као домаћини, савладали новог српсколигаша, Нафтагас из Елемира (2:0), а седам дана касније, на Детелинари, победили су још јачег противника, РФК Нови Сад 2:1.
У те две провере упадало је у очи да су плаво-бели добро трчали, да имају снаге, па су финишу доминирали и постизали одлучујуће голове.
Саша Стојадиновић (са слике), шеф стручног штаба, и помоћник Милован Панков имају јасан план како да спремно дочекају старт у Српској лиги „Војводина“. Као и прошле сезоне биће више озбиљних кандидата за челну позицију, а међу њима требало би да буду и Оџачани.
– Иако нас од првог дана прате високе температуре, то никако не утиче на рад. Дисциплина је на нивоу и нико не искаче по том питању. Задовољан сам како тренирају и тако треба и да остане, али још ћемо да појачамо интезитет. Задовољан сам како смо одиграли две утакмице, сви фудбалери добијају минутажу да се наметну, а у наредним данима већу пажњу посветићемо организацији и реализацији напада. Морамо брже да играмо и повећамо посед лопте, а тражићемо да одбрана буде чвршћа, да ривали не би долазили лако у шансе. Све то подразумева да тактичка дисциплина мора да буде на високом нивоу – каже Стојадиновић
Остале су још четири провере.
У прве две сви играчи имаће прилику да се наметну, да бисмо потом имали јасне контуре тима.
У табор Оџачана дошли су: Никола Анђелковић и Славен јЈуриша (Феникс 1995), Давид Нинковић (ОФК Бачка), Александар Влаисављевић (Хајдук 1912), Ирфан Зулфић (динамо 1945), Марко Шишков (РФК Графичар), Слободан Ивановић (ОФК Београд), Стефан Шормаз (ОФК Бечеј), док су близу потписиваља уговора Игор Радаковић (ОФК Оџаци), Марко Игњатовић (Спартак) и Дарко Бјелић (Пролетер).
Отишли су: капитен Дарио Божичић (Раднички 1918, Ратково), Предраг Владић (иностранство), Срђан Матић (Славија), Милорад Балабановић (ОФК Бачка), Милан Зирић (Аустрија), Стојан Максимовић (Аустрија), Божидар Благојевић (РФК Нови Сад), Михјало Вемић и Јован Бачић (Братство 2019, Пригревица), голман Павле Шепић (Раднички 1912), Златко Лишчевић, Марко Клисура, Милан Адамек и Ђорђе Брборић.
Наредни тест Текстилац ће имати у суботу са Бачком 1901.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 22. 07. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!