СТОЈАДИНОВИЋ СНИМИО СОМБОРЦЕ

ТЕКСТИЛАЦ (ОЏАЦИ)

Играчи Текстилца прегрмели су два кола и освојили четири бода. Није било лако, на гостујућим теренима, са новајалијама Нафтагасом и Подунавцем. У Елемиру су капитен Дејан Станковић и саиграчи освојили бод, док су у Белегишу славили.
Имамо много новајлија и треба им мало времена да се уклопе каже Стојадиновић (на слици), шеф струке. -Иде у добром правцу, али има детаља који могу да се побољшају.
У Белегишу је забележена победа.
– Добро смо се спремили, јер смо знали да ћемо против себе имати силно мотивисани Подунавац. Имали смо прилике да победу учинимо убедљивијом. Бољу игру у првом делу крунисали смо голом у последњим тренуцима, док у наставку нисмо добро одиграли првих десет минута, што је ривал искористио и изједначио. Гол, ипак, није пореметио Оџачане.
– Брзо смо се средили и подигли игру на виши ниво. Створили смо две добре прилике, али нису успели Веселиновић и Анђелковић. Мало касније то је урадио Давидовић, лепим ударцем из даљине. Био је то и кључни моменат и до краја нисмо домаћину дозволили да нас угрози.
Оџачани ће сутра први пут заиграти пред својим симпатизерима, а стиже Раднички 1912 из Сомбора, један од кандидата за врх.
– Мој бивши клуб има максималан учинак, ми заостајемо два бода и биће то дерби трећег кола. Знамо да неће бити лако, али уз максимално залагање можемо до победе. Апелујем на Оџачане да дођу у већем броју и подрже момке. Имам још дилема око састава, али спремно ћемо дочекати Сомборце – каже Стојадиновић.

Р. Медић

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 26. 08. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!