СТОЈАНОВИЋ ЗОВЕ НАВИЈАЧЕ

3ахваљујући тријумфу против Колубаре, на врућем терену у Лазаревцу, Инђија је изашла из неугодног периода и мало поправила утисак, али пут до повратка на другу позицију поплочан је трњем.

Пред екипом Јована Голића данас је још један тежак испит, са Јединством. Последњи пут одмерили су снаге 21. октобра, а меч је завршен без победника – 1:1.

– Нема дилеме да је пред нама тешка утакмица – каже Славиша Стојановић. – Јединство је озбиљан противник, увек се до последњегтренутка бориза остварење циља. Желимо да пред нашим навијачима оверимо три бода из Лазаревца и уложићемо максимум да то и урадимо.

Један од тригола против Колубаре постигао је сјајни нападач, захваљујући чијем искуству се Инђија налази у горњем делу табеле. Изнео је велики терет и нема сумње да су и сада од њега велика очекивања.

– Драго ми је што смо после два пораза успели да се вратимо на победнички колосек, мање је битно ко је постигао голове. Поправили смо самопоуздање, а подршка навијаче у што већем броју за нас би имала огромну важност – истакао је Славиша Стојановић, једна од ударних игли у табору прволигаша из Срема.

Ј. Радисављевић

ЈЕДИНСТВО ПРЕТИ ОФАНЗИВОМ

Јован Голић, шеф струке Инђије, за Убљане има само комплименте:

-После победе у Лазаревцу вратили смо самопоуздање, а данас нас очекује још један добар противник, директан конкурент за место у највишем рангу. Јединство игра у специфичном систему, реч је о неугодном ривалу, нарочито офанзивно.

Мораћемо да будемо максимално концентрисани и да на терену реализујемоштосмо радили претходних дана.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

ОБЈАВЉЕНО: 03. 04. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!