СТОКИЋ НЕЋЕ ДРУГО МЕСТО

ПОРАЗ У ОМОЉИЦИ НИЈЕ СПУТАО ПЕРЛЕЖАНЕ

У дербију војвођанског „Истока“, Младост из Омољице савладала је Војводину 1928 и приближила се на два корака. Перлежани су имали резултат, али нису успели да сачувају реми из првог дела.

– Имали смо игру, добар ритам и ангажованост у првом полувремену. Не знам шта се десило у наставку, кад је домаћин дошао до иницијативе и резултатске предности. Гледао сам, неколико пута, снимак меча и требало је да урадимо више и избегнемо пораз. Идемо даље, до краја трке и подвлачења црте има пуно времена – каже Мирко Стокић, тренер Перлежана. 

Од дербија се много очекивало, игра на резултат отишла више је у прилог Омољичанима. 

– Било је све у нашим рукама, имамо квалитет који је изнад екипе Младости, али смо из неколико грешака, омогућили домаћину да дође до предности. Ово неће и не сме да нас спута. Водећи смо од старта првенства и верујем да можемо да завршимо на трону.

Стокић је нагласио да цени квалитет Омољичана:

– Наш квалитет је на вишем нивоу и у сваком наредном мечу, треба да то потврдимо. Дочекујемо Полет и једино нас занимају три бода. Дуго је до краја, али евидентно је да смо Младост и ми први фаворити за пласман у виши ранг.

Другопласирани, кроз бараж, може до српсколигашког каравана.

– Не занима нас, јуришаћемо “ трон и од тога нећемо да одустанемо.Имамо предност два бода и у наредним мечевима покушаћемо да учврстимо лидерску позицију. Верујем у освајање пехара, само то ме занима – каже Стокић, шеф струке Перлежана.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 14. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!