СТОКИЋ ВЕРУЈЕ МЛАДИМА

Војводина 1928 одиграла је без голова против ОФК Кикинде, новог српсколигаша, а тренер Мирко Стокић истиче да је имао прилику да млађим играчима пружи шансу.

– Нисмо оптерећени, уписали смо десет ремија, највише у каравану и пола је могло да се преточи у наше победе. Пласман нас не оптерећује, у средини смо табеле и два места горе или доле, не значе ништа. Млади су добили шансу да покажу потенцијал и верујем у њихове могућности – рекао је Стокић.

Млади тренер је, протекле зиме, најавио да ће на терен младићи из категорије бонуса који су поникли у клупској школи.

– Било би неправедно да не буду тиму, терен је мерило и сви ће имати подршку и у финишу сезоне. Видело се и у штелу са Кикинђанима да имамо потенцијал и да је Филип Миклић, решио ситуацију кад је био сам испред голмана, причали бисмо о победи. Задовољан сам сезоном.

ФС Војводине одлучио је да другопласирани из војвођанског каравана, у наредној сезони, игра бараж за попуну Српске лиге.

– Добра одлука, првенство ће да буде интересантније. Били смо у српсколигашком друштву, не видим да смо слабији од других и јуришаћемо да се вратимо. Војводина 1928 има услове и играчки потенцијал, да се укључи у борбу за највиши пласман – нагласио је Мирко Стокић.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 06. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!