СТОКИЋУ ЛЕПО НА ТРОНУ

Војводина 1928 минималцем је савладала Русанду и осамила се на водећој позицији војвођанског „Истока“. Изабраници тренера Мирка Стокића уписали су четири победе и пораз и три корака су испред ОФК Пролетера и кикиндског ЖАК-а.

– Гости из Меленаца поштено су нас намучили, имају добар састав и заслужују више од тренутног пласмана. Било је шанси на обе стране, али превагнуло је нама у корист. Марко Малбашки погодио је из једанаестерца, довољно за три бода и лидерску позицију. Треба само да се задржимо на првој позицији – каже тренер Стокић

Перлежани нису били у најјачем саставу и то се осетило. Милан Шушњар био је одсутан због картона, Горан Радишић је повређен.

 – Са Радишићем нисмо желели да ризикујемо, ради се о лакшој повреди и одлучили смо да одмори. Нема нас много у погону и сваки играч је драгоцен, поготово формата и вредности Радишића.

Војводина 1928 гостује у Белој Цркви и без обзира на пласман Бак-а, Стокић је обазрив и од играча тражи максималну посвећеност.

– Ривал је последњи, без бода, али не сме да нас успава. Треба да се ангажујемо и да нападнемо за победу. Првенство је, у односу на раније године, изједначено. Водимо трку а разлика у односу на Полет, на 11. месту, износи свега пет бодова. Свако може да изненади и на нама је да осујетимо намере домаћина. Транспарентно смо најавили пласман у српсколигашко друштво, али очито је да и други имају највише амбиције – јасан је Стокић, шеф струке Перлежана.

Б. Ц.

Извор: http://www.zurnal.rs

 

 

ОБЈАВЉЕНО: 13. 09. 2023.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!