СТРАХИЊА ТАНАСИЈЕВИЋ НОВО ПОЈАЧАЊЕ МЛАДОСТИ ГАТ

Новајлија у Моззарт Бет Суперлиги Младост ГАТ довео је највећи број појачања у летњем прелазном року од свих клубова у Моцарт Бет Суперлиги. Данас су озваничили чак 17. потпис овог лета. У редове Новосађана стигао је бивши фудбалер Чукаричког Страхиња Танасијевић.

Танасијевић је рођен 1997. године, а игра на позицији штопера. Kаријеру је започео у омладинцима Рада, а после наступа за први тим екипе са Бањице, отиснуо се у Италију, где је у Серији Б наступао за Kјево из Вероне. Једно време провео је и у француској Лиги 2, где је као позајмљен играч Kјева носио дрес Париза.

Ипак, за “Летеће магарце” одиграо је само један званични меч, па се вратио у српски фудбал и потписао за Чукарички. Дрес екипе са Бановог брда носио је у претходне две сезоне, а за то време је уписао 33 наступа и постигао један погодак.

У Нови Сад стиже као слободан играч, а уговор са Гатовцима потписао је на годину дана. Тако ће појачати конкуренцију у последњој линији тима Владимиру Kовачевићу, Бојану Млађовићу и капитену Милошу Миловановићу и покушати да помогне Новосађанима да опстану у елити.

Извори: https://www.mozzartsport.com/ и https://www.instagram.com/fkmladostgat/

ОБЈАВЉЕНО: 12. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!