СТРЕЛЦИ ЈОШ КЛЕЦАЈУ

ОФК БАЧКА НА ИСКУШЕЊУ У КУЛИ, РИВАЛИ СА ИСТИМ УЧИНКОМ

Осокољени победом у дуелу са Бечејцима, фудбалери ОФК Бачке путују у Кулу на меч са Хајдуком 1912. Ривали у прва три кола, имају исти биланс – пораз, реми и победу.

 – Знамо добро играче Хајдука – каже Милош Илић, леви бек. – У утакмицу улазимо после три бода са Бечејцима, вратили су нам самопоуздане посебно после пораза на нашем терену од Првог маја. Имамо мотив, па желимо да се вратимо са пленом.

Фудбалери ОФК Бачке боље су одиграли прво полувреме.

– Екипа је промењена у односу на прошлу сезону и недовољно се познајемо, а и са закашњењем смо почели припреме. То су основни разлози што нисмо у могућносги да подједнако одиграмо целу утакмицу. Ствари, ипак, полако долазе на место и биће боље у наставку. 

Паланчани нису испољили посебну ефикасност, па је утакмица са Хајдуком прилика да се и стрелци покажу у лепом светлу.

 – У дуелима са Првим мајем и Радничким створили смо много шанси, али нисмо били ефикасни. Донекле смо поправили утисак са Бечејцима и могли смо да постигнемо и више голова. Убеђен сам да ће се ускоро и ефикасност бити на очекиваном нивоу.

После једнонедељне паузе, због парних картона Илић ће у Кули поново заузети место у екипи.

 – Даћу све од себе да бисмо стигли до друге победе у сезони. Нико не мисли да ће то бити лако, али ако исцедимо из себе и последњи атом снаге, мислим да добар резултат не би смео да изосгане – јасан је бек Паланчана.

М. Ђ. Кременовић

Фото: ОФК Бачка

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 02. 09. 2022.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!