СТРЕЛЦИ ЈОШ ПОСТЕ

ОФК КИКИНДА ТРИ ПУТА РЕМИЗИРАЛА

ОФК Кикинда је у дуелу са Бечејцима уписала трећи реми у низу без погодака. Капитен Небојша Ђукић могао је да донесе плен у последњим секундама надокнаде времена, али признаје да је његова екипа минуле суботе одиграла незрело против екипе из „доњег дома“.

– У повратничкој сезони Српске лиге, имамо скромне амбиције, желимо што пре да оверимо опстанак, иако одлично стојимо на табели. Против Бечејаца ни изблиза нисмо оправдали позицију и бодовни салдо – каже Ђукић.

Владимир Шпоња, шеф струке, напомиње да је у припреми меча предвидео ток догађаја:

– Противник је биочврст, дефанзивно дисциплинован, с малим бројем играча учествовао је у нападима и било нам је тешко да направимо нешто више. На постављену одбрану нисмо имали решење, јер играчи од којих сам очекивао да индивидуалним квалитетом реше завршницу нису били расположени и то нам је проблем који се провлачи кроз већи део припремног периода, а ево и сада у прва два кола пролећа – каже Шпоња.

Прате Кикинђане и бизарне повреде током последњих седмица, никако да се комплетирају.

– Стално нам недостају двојица или тројица што је за младу екипу хендикеп. Очекивали смо више од утакмице са ОФК Бечејом, али била је без садржаја и завршена је реалним резултатом. Невероватан је податак да у три последње утакмице нисмо постигли ни гол, нисмо га ни примили, на тренинзима се посвећујемо офанзивном делу игре, али не иде нам. Против Бечеја смо почели с тројицом истурених играча, ни то није донело очекивани резултат.

Д. П. П.

Извор: http://www.zurnal.rs

ОБЈАВЉЕНО: 13. 03. 2024.

ПОДЕЛИТЕ СА ДРУГИМА!